3 februari 2023

Nieuw werk: La Place - All Stars

Voor het trainen van de beste gastbeleving, serveren wij met trots: "La Place - All Stars"! 🌟 Een Serious (Simulation) Game die inspeelt op situaties en uitdagingen op de werkvloer.

De horecamedewerkers bij La Place zijn (letterlijk) van alle markten thuis. Zij vervullen namelijk vele functies in één. Denk bijvoorbeeld aan de rol van gastheer/vrouw, adviseur, barista, stylist & van een echte team player! 💪 Zo staat de medewerker niet alleen maar in de koffiecorner of achter de kassa, maar wisselt juist tussen afdelingen en heeft hierdoor kennis van diverse producten om gasten goed te woord te staan. Dit maakt het werk extra uitdagend, want als medewerker dien je continue vooruit te denken en gestructureerd blijven werken.

Binnen deze game werkt de medewerker in een team van vier 'All Stars' medewerkers. Elke medewerker bevindt zich op één afdeling. Tijdens het spelen kan de medewerker zich in de rol van alle vier de medewerkers verplaatsen, waardoor deze elke afdeling ontdekt.

Zo is het in de game belangrijk dat de medewerkers alle gasten bij binnenkomst vriendelijk verwelkomen, hen tijdig helpt en advies geeft over het ruime assortiment. 🥙 Aan de hand van zijn/haar keuzes en acties in het spel ontvangt de speler vanuit de gasten een review. Deze review bestaat uit (hoe kan het ook anders) 1 tot 5 sterren en een korte toelichting. Maar niet alleen van gasten, ook van medecollega's kan de speler gelijk leren. Zo kan de speler ook opbouwende tips ontvangen van collega's en deze gelijk inzetten bij het helpen van de volgende gast!


Bekijk de caseZekeringstraat 17-A
1014 BM Amsterdam
+31 20 261 60 48
[email protected]
Cases
Aanpak
Nieuws
Vacatures
Contact

© Digital Chefs