29 november 2023

(Digital) Master Chefs

Digital Master Chefs (in actie) 🔥👨‍🍳

Jawel, je ziet het goed. Onze Digital Chefs waren een keertje niet achter hun laptops te vinden, maar verzamelden zich in de keuken! 🔪 En nee, niet om nog meer kook-metaforen voor de inzet van technologie in het leerlandschap te bedenken (klopt, die hebben we al genoeg), maar om samen fantastische maaltijden te bereiden. Eetbare maaltijden dus. 😉

Want tijdens ons laatste team-🧅'tje was onze gezamenlijke missie om, met behulp van een staaltje goed teamwork, een overheerlijk diner op tafel te toveren. 🦸‍♂️ In bijpassende schorten stonden onze chefs de Michelin sterren van de hemel te koken. Met als resultaat… een gezellig etentje met de collega's, onder het genot van een lekker drankje en onze zelfgemaakte culinaire hoogstandjes. ✨ Kortom, een feestje voor onze zintuigen én voor de team spirit!

Het menu? 🥘 Spaanse tostadas, Linzenburgers, Raita, Vietnamese curry, Japanse Okonomiyaki pannenkoekjes met (uiteraard) zelfgemaakte zoetzure saus, Kaasbolletjes en Marokkaanse koekjes met kardemon créme. Al trek gekregen? Stuur ons vooral een berichtje. 😋 We zullen onszelf vanaf nu niet inhuren als cateraars op je volgende feestje, maar houden onze recepten ook zeker niet geheim.

Benieuwd naar onze digitale kookkunsten?


Neem contact op!Zekeringstraat 17-A
1014 BM Amsterdam
+31 20 261 60 48
[email protected]
Cases
Aanpak
Nieuws
Vacatures
Contact

© Digital Chefs