6 juli 2023

🚀 Spannende Hackathon bij Jumbo Academy! 🎉

Vandaag staat in het teken van innovatie, samenwerking en creativiteit, want het volledige Digital Chefs-team is samengekomen op het hoofdkantoor van Jumbo in Veghel voor een Hackathon in samenwerking met Jumbo Academy! 🌟

Bij Digital Chefs streven we er altijd naar om de grenzen van leertechnologieën te verleggen, en een Hackathon is dé gelegenheid om onze gezamenlijke creativiteit en expertise op de proef te stellen... Voor degenen die nog niet bekend zijn met een Hackathon: Dit is een evenement waarbij een team samenwerkt om binnen een beperkte tijd innovatieve oplossingen te bedenken én te bouwen voor een specifieke uitdaging. Het draait om creatief denken, samenwerken en snel prototypes ontwikkelen.

Jumbo Academy heeft ons uitgedaagd met zo'n specifieke uitdaging. En vandaag gaan we vol energie en enthousiasme aan de slag om een oplossing te bedenken voor deze uitdaging. Onze chefs zullen de hele dag brainstormen, coderen, ontwerpen en testen om een geweldig eindresultaat te bouwen. Aan het einde van de dag zullen we trots ons werk/prototype presenteren aan Jumbo Academy, uiteraard met een feestelijk proost-momentje! 🥂

Een shout-out aan het team van Jumbo Academy voor de uitnodiging en vertrouwen! Het prikkelt onze creativiteit en daagt ons uit om tot het uiterste te gaan. Geweldig om deze ervaring samen met onze gewaardeerde opdrachtgever te delen. We bundelen onze krachten om de leerervaring te verbeteren en innovatieve technologieën te implementeren ter ondersteuning van de medewerkers van Jumbo. Met deze samenwerking wordt het Jumbo DNA van "Samen, ondernemen en winnen!" opnieuw bevestigd!

Volg onze LinkedIn-pagina om op de hoogte te blijven van onze avonturen tijdens deze Hackathon en verdere updates over onze spannende leeroplossingen. We kijken ernaar uit om jullie binnenkort het fantastische resultaat van deze hackathon te laten zien!

Lijkt het je interessant om ook samen met onze Chefs een hackathon te organiseren binnen jou organisatie?


Neem contact op!

© Digital Chefs  | 
Privacyverklaring  | 
Algemene voorwaarden