30 maart 2023

Samen lunchen met collega's

Geen 'desktop dining' voor onze Digital Chefs. 🥪 Gedurende de dag zitten we al genoeg achter ons bureau en daarom vinden we het belangrijk tijdens de lunch met z'n allen te tafelen. Gezellig samen de tafel dekken, een broodje smeren en (ook al blijkt dit in de praktijk soms lastig) het even niet over ons mooie vak hebben.

Zijn we even uitgepraat over de afgelopen weekend-avonturen of aankomende plannen? Dan is daar 'TV Tuesday' en kijken we (momenteel) de Amerikaanse sitcom 'Parks of Recreation'. 📺 Waarvan we vooral leren hoe het er op de werkvloer NIET aan toe moet gaan. Schijnt het zonnetje? Dan gaan we lekker naar buiten.

Kortom, een goed moment om de gedachten even te verzetten. Dit zorgt, naast gezelligheid, voor nieuwe inspiratie en productiviteit. Waardoor we weer met een nieuwe dosis energie aan de slag kunnen met het creëren van de mooiste leeroplossingen! Wij kunnen het iedereen aanraden.

Je denkt misschien, die 'chefs' doen dan vast ook aan 'fine dining'… Onze lunch-topper? Een klassieke boterham met pittige twist: 100% pindakaas (mét nootjes) met sambal.


Ook werken bij Digital Chefs?Zekeringstraat 17-A
1014 BM Amsterdam
+31 20 261 60 48
[email protected]
Cases
Aanpak
Nieuws
Vacatures
Contact

© Digital Chefs