22 december 2020

Een potje janken, op je luie reet zitten mokken en corona de schuld geven

Wat een bewogen jaar hebben we allemaal achter de rug. Ook bij ons kwam de klap hard aan, toen in maart plotseling drie projecten niet doorgingen. Wat doe je dan als ondernemer? Een potje janken, vervolgens op je luie reet zitten mokken en corona de schuld geven? Nee. "Nooit van mijn leven!", zou mijn dochter van 3 zeggen, die dit zinnetje van Jip en Janneke heeft geleerd.

In tijden van crisis moet je een paar stappen terug nemen, de situatie overzien en op zoek gaan naar nieuwe mogelijkheden. Terug naar de essentie van je bedrijf. Waar zijn wij echt goed in? Wat willen wij bijdragen? Voor ons is het antwoord:

Wij zijn ontzettend goed in het ontwikkelen van maatwerk software dat jouw werk makkelijker en leuker maakt.

Iedereen verlangt naar software die dat kan en niet alleen lerende organisaties. Daarom hebben wij ons speelveld verbreed en onze kennis en kunde ingezet om diverse (startende) ondernemingen te helpen. Hieruit zijn prachtige projecten ontstaan, zoals je op onze website kan zien. Want stilzitten, daar doen we niet aan. Zo sluiten we dit bewogen jaar toch nog positief af.

Met als kers op de taart, het winnen van GOUD bij de felbegeerde internationale Learning Technologies Awards!

Genoeg achterom gekeken en tijd om vooruit te kijken. Zo werken wij op dit moment aan een fan-tastische On-boarding Game en ben ik ervan overtuigd dat wij in 2021 nog veel meer organisaties blij maken met onze oplossingen die je werk makkelijker en leuker maken!

Ik wil onze klanten enorm bedanken voor het vertrouwen en de mooie samenwerkingen afgelopen jaar en natuurlijk ons team, onze chefs, voor hun geweldige inzet vanuit de thuiskantoren!

Iedereen een gelukkig en bovenal gezond 2021!

Remco van den Hout
Mede-eigenaar / Creative DirectorZekeringstraat 17-A
1014 BM Amsterdam
+31 20 261 60 48
[email protected]
Cases
Aanpak
Nieuws
Vacatures
Contact

© Digital Chefs