31 maart 2020

Corona-crisis: Onze keuken blijft open!

Het zal geen verrassing zijn dat de Corona-crisis ook ons, als vaste leverancier van digitale leeroplossingen voor KLM, flink raakt. Moeten wij nu ook onze keuken sluiten? Nee, zeker niet! Dit is hét moment dat lerende organisaties moeten kunnen vertrouwen op digitale leermiddelen voor de thuiswerker. En laten wij dan net dé leverancier zijn die daarin is gespecialiseerd.

Natuurlijk, ook voor ons breken er onzekere tijden aan. Veel projecten staan op dit moment on hold en onze medewerkers werken vanuit hun eigen 'keuken' thuis. Maar stil zitten, daar doen we niet aan. Zo helpen wij mee aan het non-profit initiatief E-learning beats Corona. Dat doen we door een interactieve infographic te ontwikkelen die lerende organisaties helpt met het kiezen van de juiste software voor thuiswerken. Daarnaast zijn we druk bezig voor de startup Presento met het ontwikkelen van een oplossing dat online vergaderen voor VVE's mogelijk maakt.

Naast deze werkzaamheden hebben we nog voldoende ruimte om, misschien wel samen met jou, nieuwe innovatieve leeroplossingen te ontwikkelen. Onze keuken blijft open!

Namens onze chefs en mijzelf, veel sterkte en gezondheid gewenst!

Remco van den Hout
Co-founder / Creative Director


Ontdek onze digitale leeroplossingenZekeringstraat 17-A
1014 BM Amsterdam
+31 20 261 60 48
[email protected]
Cases
Aanpak
Nieuws
Vacatures
Contact

© Digital Chefs