2 juli 2024

🚀 Digital Chefs lanceert “WatsonNext: jouw Carrière Coach” voor AS Watson!

Digital Chefs heeft met trots de lancering van 'WatsonNext: jouw Carrière Coach' aangekondigd, een innovatieve virtuele carrièrecoach genaamd Aswin. Dit baanbrekende platform, ontwikkeld in opdracht van AS Watson Health & Beauty Benelux, is ontworpen om haar medewerkers te ondersteunen bij hun persoonlijke en professionele groei binnen het bedrijf. Het platform zal in eerste instantie beschikbaar zijn voor de medewerkers van Kruidvat en Trekpleister.

Wat is een virtuele carrière coach?
WatsonNext biedt medewerkers van AS Watson een persoonlijke en toegankelijke manier om hun carrière en opleidingsmogelijkheden te verkennen. Danielle van Eeden, Adviseur Learning & Development bij AS Watson, verklaart: "Met WatsonNext willen we onze medewerkers empoweren door hen tools te bieden om hun talenten en ambities volledig te benutten. Aswin helpt hen om op een intuïtieve manier inzicht te krijgen in hun ontwikkelmogelijkheden, wat bijdraagt aan zowel hun persoonlijke groei als de groei van ons bedrijf."

Medewerkers empoweren
WatsonNext is een innovatieve virtuele carrièrecoach, Aswin genaamd, die medewerkers helpt hun loopbaan en leermogelijkheden te verkennen via een gebruiksvriendelijke interface. Met een paar swipes en scrolls krijgen medewerkers inzicht in diverse opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

De kracht van WatsonNext ligt in de combinatie van gebruiksvriendelijkheid en gepersonaliseerd advies. Medewerkers kunnen eenvoudig door het leeraanbod navigeren, wat het proces van leren en ontwikkelen aantrekkelijk én toegankelijk maakt. Remco van den Hout, Managing Director van Digital Chefs, voegt toe: "We zijn verheugd om samen te werken met AS Watson en hen te ondersteunen bij het versterken van hun interne talentontwikkeling. WatsonNext is meer dan alleen een tool; het is een virtuele coach die medewerkers begeleidt en inspireert om hun carrière actief vorm te geven. Of je nu de ambitie hebt om door te groeien binnen de organisatie of je verder te ontwikkelen in je huidige functie. WatsonNext gaat uiteindelijk zowel de verticale, horizontale als diagonale loopbaan van medewerkers ondersteunen.

Loopbaanontwikkeling in modern jasje
Met de lancering van WatsonNext zetten AS Watson en Digital Chefs een belangrijke stap in de richting van moderne, digitale loopbaanontwikkeling. Door continu te investeren in de groei en ontwikkeling van haar medewerkers, streeft AS Watson ernaar een inspirerende en ondersteunende werkomgeving te creëren. Door dit vernieuwende format te bieden aan haar overwegend jonge medewerkers verlaagt dit de drempel om te investeren in de eigen ontwikkeling.


Ook samenwerken? Neem contact op!Zekeringstraat 17-A
1014 BM Amsterdam
+31 20 261 60 48
[email protected]
Cases
Aanpak
Nieuws
Vacatures
Contact

© Digital Chefs