Minder KLM cabinepersoneel op lange vluchten resulteert in het optimaliseren van de maaltijdservice. Sinds november 2016 vliegt op een intercontinentale vlucht telkens één stewardess of steward minder mee. Dat betekent dat er minder mensen zijn om de maaltijden rond te brengen en op te halen. Door onder andere de trays (dienbladen) kleiner te maken, kan het cabinepersoneel meer passagiers bedienen en zit de passagier minder lang met hun tafel uitgeklapt. Waardoor er meer tijd is voor de passagier zelf.

Digital Chefs ontwikkelde voor het cabinepersoneel een informatieve & interactieve app om bekend te raken met de veranderde werkmethodiek.

Voordat je gaat, er is nog een toetje!

  • Stop met laag en hoog. Begin met écht begrijpen.

    Profiel foto van Remco van den Hout

    Remco van den Hout

    27 november 20251 min
  • Vaak worden we gezien als makers van slimme learning tools.

    Logo van Digital Chefs

    Digital Chefs

    25 november 20251 min
  • Medewerkers maken keurig hun trainingen af, maar wat levert het op?

    Profiel foto van Remco van den Hout

    Remco van den Hout

    19 november 20251 min