OK learning

Performance Support op de operatiekamer

Resultaat

Met de Scan & Learn app van OK learning beschikken operatieassistenten op het juiste moment, in de juiste context over de juiste informatie. Kortom een succesvolle implementatie van Performance Support (learning-on-the-job) op de operatiekamer!

Werken met Digital Chefs was van het begin tot het eind zeer prettig. Luisterend naar onze wensen met betrekking tot de Scan & Learn app zijn ze met een goed voorstel gekomen. Dat voorstel was erop gericht snel een app te ontwikkelen die aan alle wensen van dit moment voldoet, zonder de groeimogelijkheden voor de toekomst uit het oog te verliezen.

Wij willen als OK learning groeien en Digital Chefs heeft een app ontwikkeld die met ons mee kan groeien.

Tijdens de ontwikkeling heeft Digital Chefs de regie strak in handen genomen, waardoor de app snel is ontwikkeld en binnen de afgesproken termijn opgeleverd is.

– Cherida Louz & Bart de Graaff, oprichters OK learning

Onze aanpak

The moment of need

Vandaag de dag specialiseren snijdend specialisten zich steeds vaker binnen hun vakgebied. Van operatieassistenten wordt dit ook gevraagd.
Aan de ene kant is dit prettig; er wordt een team gecreëerd dat vlot en kundig kan opereren. Aan de andere kant heeft specialiseren ook een uitdaging. Het team operatieassistenten dient voor de 24-uurs continuïteit binnen de operatiekamers te zorgen en wat als er een specialistische spoedingreep in de nacht plaatsvindt waar de operatieassistent van dienst niet in gespecialiseerd is?

Deze uitdaging motiveerde OK learning om Digital Chefs, naast het zelf ontwikkelen van prachtige en toegankelijke e-learningmodules voor operatieassistenten, de app Scan & Learn te laten realiseren.

Het doel van de Scan & Learn app is om direct over de juiste informatie te beschikken waar je op dat moment behoefte aan hebt. Dit hebben wij opgelost om, naast een duidelijke content structuur en gebruiksvriendelijke interface, een QR-code scanner aan de app toe te voegen. Na het scannen van een bijbehorende QR-code navigeert de operatieassistent direct naar de juiste relevante informatie.

Scan & Learn

De informatie in de app bestaat uit kleine micro-learning pakketten (ontwikkeld binnen Articulate Rise), die weer opgedeeld zijn in theoretische achtergrond, praktische toepassing, vragen en tips. Dit maakt de Scan & Learn app zeer laagdrempelig, ook als je als operatieassistent maar beperkt de tijd hebt.
© Digital Chefs  | 
Privacyverklaring  | 
Responsible Disclosure  | 
Algemene voorwaarden