3 april 2024

Jeroen toegetreden als mede-eigenaar! 🤝

🍾 We zijn verheugd om aan te kondigen dat onze collega Jeroen Buter vanaf vandaag officieel is toegetreden als mede-eigenaar!

Jeroen's reis met Digital Chefs is niets minder dan inspirerend; van junior Developer tot de ondernemende geest die hij vandaag de dag is.

Na zijn start (in 2016) bij Digital Chefs als onervaren junior developer, nam Jeroen een avontuurlijke omweg - hij verbreedde zijn horizon bij een startup, keerde terug als een ervaren medior developer, en verkende daarna het pad van zelfstandig ondernemerschap.

Nu, voor de derde keer - en na een vruchtbaar jaar van toewijding en groei binnen ons bedrijf - kiest Jeroen ervoor om zijn reis hier voort te zetten, maar deze keer als een sleutelfiguur aan het roer van onze technologische toekomst.

Zijn unieke traject, rijk aan (ondernemings)ervaring en perspectief, maakt Jeroen tot de perfecte kandidaat om ons samen met mede-eigenaar/oprichter Remco van den Hout te leiden in een tijdperk waarin innovatie en technologie hand in hand gaan met leren.

We zijn verheugd over de passie, het leiderschap en de visie die Jeroen naar ons team brengt.

Welkom Jeroen! Op naar een toekomst vol succes en innovatie! 🌟


Ook werken bij Digital Chefs?Zekeringstraat 17-A
1014 BM Amsterdam
+31 20 261 60 48
[email protected]
Cases
Aanpak
Nieuws
Vacatures
Contact

© Digital Chefs