Digital Chefs

Een kijkje in onze keuken


Wij hebben een open keuken. Onze klanten waarderen deze transparante manier van communiceren en werken. Dit zie je terug in onze projectaanpak die zichzelf al ruimschoots bewezen heeft. Want alleen een sterke samenwerking leidt tot de beste leeroplossingen.

Zet de medewerker op één

Een oplossing bedenken bij de leervraag is één ding. Medewerkers enthousiast krijgen een ander. Daarom betrekken wij de medewerker vanaf dag één bij het ontwikkelproces om zo tot een unieke en succesvolle leeroplossing te komen.

Van idee tot resultaat

Door onze bewezen aanpak ontstaat er een leerervaring die aansluit bij iedere medewerker. Voor de organisatie betekent dit een effectieve leeroplossing met een meetbare ROI en data om: doelen te stellen, performance te meten en de leeroplossing(en) opportuun te houden.

“Digital chefs dacht actief mee, nam initiatieven, heeft creatieve ideeën en is flexibel in tijd. Onze wensen zijn vertaald tot een prachtige app. Digital chefs, bedankt!”

Bekijk deze case
Het menu van de chef

Onze aanpak bestaat uit de volgende fases:

In dit creatieve voortraject komen we met alle stakeholders bij elkaar en nemen we de leerdoelen, bestaande inzichten en eindgebruikers onder de loep.

Met alle informatie uit de Design Sprint gaan we aan de slag om tot een passend concept te komen.

Het concept krijgt een visuele stijl, interface en werking. Hiermee wordt de ultieme beleving gecreëerd.

Tekst, illustraties, animatie, video en/of geluid. In deze fase zorgen we voor hoogstaande inhoud van de leeroplossing.

De technische uitwerking van het concept. Met ervaring in de nieuwste technieken ontwikkelen we een future-proof leeroplossing.

Service! 🛎️ De oplevering is voor ons meer dan het live zetten van de ontwikkelde leeroplossing. Na de oplevering bieden wij de organisatie én haar medewerkers een doorlopende service, denk hierbij o.a. aan: doorontwikkeling, support, onderhoud, rapportage & insights.Zekeringstraat 17-A
1014 BM Amsterdam
+31 20 261 60 48
[email protected]
Cases
Aanpak
Nieuws
Vacatures
Contact

© Digital Chefs