4 mei 2023

Welkom terug Jeroen!

Goed nieuws, Jeroen Buter is sinds deze week terug bij Digital Chefs als Solution Architect! 👏 We zijn ontzettend blij om hem (opnieuw) als collega te mogen verwelkomen. Jeroen gaat zijn vaardigheden en expertise inzetten om onze mooie projecten te stroomlijnen en onze producten nóg beter neer te zetten. Hierover binnenkort meer…

Jeroen is al helemaal bij ons thuis, want hij heeft een aantal jaar geleden ook bij ons gewerkt als Developer. Nu heeft hij besloten om, na een periode van nieuwe uitdagingen elders, terug te keren als collega!

Als ervaren Solution Architect heeft Jeroen een schat aan kennis en expertise op het gebied van digitale transformatie en innovatie. Zijn terugkeer is een belangrijke versterking en we zijn ervan overtuigd dat hij opnieuw een waardevolle bijdrage zal leveren aan ons team! ✨

Naast zijn technische-skills is Jeroen een echte familieman. Toen we hem vroegen waarvoor we hem 's nachts wakker mochten maken, was zijn antwoord helder: “Laat mij maar lekker liggen, met twee jonge kids en de derde op komst kan ik mijn nachtrust goed gebruiken.” 💤 En daar zijn wij het mee eens.

We zijn blij dat we hem (opnieuw), als een gewaardeerd lid van onze brigade, mogen verwelkomen en kijken uit naar zijn bijdrage aan de groei en ontwikkeling van Digital Chefs!

Welkom terug, Jeroen! 🎉


Ook werken bij Digital Chefs?

© Digital Chefs  | 
Privacyverklaring  | 
Responsible Disclosure  | 
Algemene voorwaarden