Summit Events

Stronger Together

Resultaat

"Ontwikkel een app waarmee de medewerkers van een corporate organisatie elkaar beter leren kennen." Met dit verzoek kwam event organizer Summit Events bij ons terecht. Voor een door Summit Events georganiseerd twee-daags evenement realiseerde Digital Chefs de Stronger Together app.

De samenwerking en communicatie met Digital Chefs verloopt altijd plezierig, persoonlijk en snel. Zeer prettig, aangezien het bouwen van een app - het was onze eerste - tijd en aandacht vergt van beide partijen. Het resultaat mag er zijn en dankzij de app is de doelstelling van onze opdrachtgever ruimschoots overtroffen. Op naar de volgende app...

– Joeri Rooij, Managing & Creative Director Summit Sports & Events

Onze aanpak

Evenement ondersteunende app

Een vaste klant van Summit Events dat medische apparatuur ontwikkelt heeft recentelijk een reorganisatie achter de rug. Om het personeel dichter bij elkaar te brengen en de geherstructureerde teams beter te leren kennen schakelde zij Summit Events in om op basis van deze doelen een twee-daags evenement te organiseren. Ter ondersteuning aan het evenement kwam Summit Events op het idee om samen met Digital Chefs een interactieve app te bedenken, vormgeven en ontwikkelen.

Knowing me, knowing you

Level 1 bestaat uit het opsporen van je teamgenoten. Op basis van profielfoto’s gaat de gebruiker, met de app in de hand, fysiek op zoek naar zijn/haar collega. Wanneer hij/zij is gevonden wordt er een match gemaakt door het wederzijds beantwoorden van een aantal vragen. Zodra de gebruiker alle teamgenoten heeft gematcht (gevonden en gesproken) is Level 1 afgerond en kunnen zij de volgende dag starten met Level 2.

Crack the code tour

Level 2 is een puzzeltocht die de teams op de fiets of wandelend afleggen. Via de app navigeren zij naar een locatie die aangegeven is op de kaart, zodra een team op deze locatie is aangekomen wordt er een vraag unlocked. Indien het team de vraag fout beantwoord krijgen zij 1 minuut straftijd. Bij een goed antwoord wordt de volgende locatie vrijgespeeld en ontvangen zij een aantal letters.

Golden tickets

Op de laatste locatie gaan de teamleden met alle ontvangen letters een woord puzzelen. Het team dat als eerste het juiste woord heeft geraden ontvangt een cijfer-code om het hangslot van een daadwerkelijk aanwezige schatkist te openen. Voor dit evenement lagen er in de schatkist Golden Tickets waarmee het winnende team een welverdiende massage kreeg.
© Digital Chefs  | 
Privacyverklaring  | 
Algemene voorwaarden