Digimoo Studios

Storm & Skye en het Geheim van de Autowasstraat

Resultaat

Storm & Skye en het Geheim van de Autowasstraat is een interactief verhaal over moed, de grenzeloze wereld van onze verbeelding en vriendschap. Je wordt meegenomen naar een mysterieuze wereld in een autowasstraat en het verhaal wordt ondersteund met prachtige illustraties, animaties, interactie, muziek én de vertelstem van Bram van der Vlugt.

Update: Digimoo Studios heeft het complete geanimeerde verhaal voor een ieder beschikbaar gesteld. Bezoek Digimoo Studios YouTube-kanaal.

Digital Chefs werkt georganiseerd, leveren altijd op tijd en hebben met hun toegevoegde waarde iets prachtigs neergezet.

- Barnier Geerling, Creative Director & CEO at Digimoo Studios


Winnaar van

5 awards

Prikkelen van de kinderfantasie

Deze storybook app is geschreven door Janine Geerling en geproduceerd door Digimoo Studios. De app was wereldwijd beschikbaar op zowel iOS als Android devices. Het verhaal duurt 45 minuten en bestaat uit 9 hoofdstukken, waardoor het lang genoeg is om de aandacht van een kind vast te houden. Het is niet zomaar een verhaal, er zijn verschillende interactieve elementen aan toegevoegd om te ontdekken en de fantasie van een kind te prikkelen.

Lean Startup methode

We hebben het concept in samenwerking met Digimoo studios geconcretiseerd aan de hand van verschillende brainstormsessies. De Lean StartUp methode heeft ons geholpen om tot de huidige vorm van de app te komen.

Award winning app

Naast dat de app op iOS en Android beschikbaar was, was hij ook in twee talen verkrijgbaar: Nederlands en Engels. Hierdoor heeft de app in de Verenigde Staten meerdere awards gewonnen, waaronder de Tabby Award, Mom’s Choice Gold Award en de Best Mobile App award for Children and Toddlers. Ook leuk: de app werd besproken in een uitzending van RTL’s EditieNL.
© Digital Chefs  | 
Privacyverklaring  | 
Algemene voorwaarden