Stichting NLFiscaal

Dé app voor de high-end fiscalist!

Resultaat

Fiscale uitgeverij Stichting NLFiscaal ontsluit fiscaal nieuws, achtergrond en verdieping op alle terreinen voor de high-end fiscalist. Voor NLFiscaal realiseerde Digital Chefs een verrijkte en gepersonaliseerde app van het gelijknamige fiscale weekblad.

De samenwerking met Digital Chefs is ons uitstekend bevallen. Het voordeel van een kleine, professionele en enthousiaste organisatie is weer eens gebleken: korte lijnen, flexibele instelling en praktisch handelen. Het resultaat is een app waarmee NLFiscaal zeer tevreden is.

– Bram Brinkman, Uitgever Stichting NLFiscaal

Over NLFiscaal

Van papier naar digitaal

NLFiscaal is een per 1 maart 2016 opgerichte stichting ontstaan uit onvrede van fiscale partijen (advieskantoren, overheid, wetenschap) over de huidige aanbieders van fiscale content. Het betreft onvrede over kosten, transparantie, productontwikkeling, moeizame communicatie etc. Het idee dat commerciële uitgevers veel geld verdienen aan het verstrekken van fiscale informatie die grotendeels vrij beschikbaar is en vervolgens door de markt wordt ‘verrijkt’ past niet meer in de huidige tijd van open data.

Een van de doelen van NLFiscaal is het reduceren van de print-uitgaven om zo een nog meer aantrekkelijk tarief te hanteren voor haar abonnees. Voor dit doel hebben zij Digital Chefs gevraagd een moderne, interactieve en gepersonaliseerde app te ontwikkelen van het fiscale weekblad en dat is gelukt.

NLFiscaal app

Met behulp van de NLFiscaal tablet app hebben de gebruikers toegang tot alle edities en specials van NLFiscaal, maar dat is niet alles. Zij hebben ook beschikking over het laatste fiscale nieuws, kunnen zoeken in een database met ruim 20 jaar historie, hebben de mogelijkheid om de app te personaliseren op een vakgebied naar keuze en kunnen notities & arceringen in artikelen maken.

Nieuwe edities & archief

Op het overzichtelijke dashboard vind je naast de laatste edities en specials het archief van de voorgaande uitgaven. Daarnaast kan je zoeken in de kennisdatabank en het laatste fiscale nieuws raadplegen.

Gepersonaliseerd

De inhoud van de uitgaven van NLFiscaal passen zich aan op basis van de vakgebieden waarin jouw interesse ligt. Deze gepersonaliseerde instellingen worden gesynchroniseerd met het NLFiscaal-account, zodat je altijd en overal een persoonlijk aanbod aan fiscale content ontvangt.

Notities & arceringen

Iets aan je collega's presenteren of content opslaan voor je eigen archief? In alle artikelen maak je eenvoudig notities & arceringen om deze te raadplegen op het moment je ze nodig hebt.
© Digital Chefs  | 
Privacyverklaring  | 
Algemene voorwaarden