MediaLab

Share your media safe & easy

Resultaat

Steeds vaker vinden werkzaamheden niet meer plaats achter een fysieke computer maar locatieonafhankelijk op mobile devices. Dat concludeert ook MediaLab, aanbieder van een SaaS oplossing voor het opslaan & delen van mediabestanden voor mediabedrijven. De smart devices winnen een enorm terrein in het ondersteunen van werkprocessen.

In opdracht van MediaLab ontwikkelde Digital Chefs een geoptimaliseerde versie van hun reeds bestaande apps. Nu met dezelfde functionaliteit op zowel iOS als Android en een meer gebruiksvriendelijke interface.

De samenwerking met Digital Chefs hebben we als zeer positief ervaren. Luisteren naar de wensen van de klant, is hun sterkste punt. We vinden het erg belangrijk om met een partij rond de tafel te zitten, die ‘dezelfde taal’ spreekt. Digital Chefs heeft met hun oog voor advies, development en gebruiksvriendelijkheid onze bestaande app mooi geperfectioneerd.

- Hans de Heus, Managing Director, MediaLab


Al meer dan

200 downloads

Doel

Gebruiksgemak

Als content creator voor mediabedrijven ben je meer onderweg dan dat je op kantoor zit. Wat geldt voor meer functies binnen de media. Maar waarom moet je dan, in de meeste gevallen, om content te versturen of beoordelen achter de computer zitten? De app van MediaLab is zo ontworpen dat alle handelingen voor het toevoegen en beoordelen van content eenvoudig op je mobile device kunnen plaatsvinden. Plaats en tijd onafhankelijk zowel op telefoon als tablet!

Zoeken, bekijken en toevoegen

Als mediabedrijf heb je veel, maar dan echt ‘heel veel’ content. In de app kan je makkelijk tussen alle content zoeken, previews van de content bekijken en zelf content toevoegen.

Delen, delegeren en downloaden

Eenvoudig content delen met je collega’s of previews delen met je klant. Geef via de app aan hoe lang de content beschikbaar wordt gesteld. Of deel content via andere kanalen als: Whatsapp, Mail, Messenger etc.
© Digital Chefs  | 
Privacyverklaring  | 
Algemene voorwaarden