Koopeenkoe.nl

(H)eerlijke app!

Resultaat

Eet minder vlees, eet goed en traceerbaar vlees! Koopeenkoe.nl maakt het mogelijk om direct bij de boer een deel van een koe te kopen. Kortom goed, eerlijk en traceerbaar vlees. Iets waar wij, Digital Chefs, met liefde een smakelijke app voor ontwikkelden.

Samenwerken met Digital Chefs is een groot plezier. Zij denken mee en komen met frisse en vernieuwende ideeën. Voor Koopeenkoe.nl hebben ze een prachtige app neergezet. Echt top!

- Berend te Voortwis, Co owner Crowdbutching.com B.V.

Over koopeenkoe.nl

Via de website koopeenkoe.nl koop je samen met anderen een deel van een koe direct van de boer. Pas als de koe volledig verkocht is gaat de koe naar de slachter. Er gaat niets verloren. Na het slachten wordt het vlees voor twee weken mooi gerijpt en wordt het bestelde deel bij de consument thuisbezorgd. Het bestelde geportioneerde koe-pakket past precies in één vriezer lade en is na levering tot 1 jaar houdbaar.

Koe-nummer

Als klant van Koopeenkoe.nl vul je jouw koe-nummer in, dat is het oornummer van de koe. De app haalt automatisch jouw pakket op en vult de digitale vriezer. Zodra je bijvoorbeeld een heerlijke ossenhaas uit je vriezer lade haalt, streep je ook het vlees weg in de digitale vriezer. Zo heb je altijd een goed overzicht van hoeveel vlees er nog in de vriezer lade ligt. Wanneer je bijna door al je vlees heen bent, bestel je via de app eenvoudig een nieuw pakket.

Audio

Wil je een leuk detail ontdekken? Zet dan na installatie van de app het geluid van je telefoon aan.
© Digital Chefs  | 
Privacyverklaring  | 
Algemene voorwaarden