Eventjes.nl

Snel alles vinden voor jouw event!

Resultaat

Was het maar zo’n feest: ‘Eventjes’ een bedrijfsuitje bruiloft, teambuilding, of congres organiseren… Helaas, want bij het organiseren van een privé of zakelijk evenement komen altijd veel randzaken kijken, zoals: overnachtingen, versieringen, vervoer, eten & drinken. Onze klant Summit Events heeft deze zoektocht vereenvoudigd tot een door Digital Chefs ontwikkeld MVP: Eventjes.nl.

Eén platform waar je op basis van een kaart alle aanbieders snel en eenvoudig kan vinden, opslaan, delen en boeken. Of dit nu een accommodatie, vervoer, versiering, eten & drinken, een drukker of een DJ is.

Onze aanpak

Minimum Viable Product

In opdracht van Summit Events zijn we aan de slag gegaan met het vertalen van het idee naar functionaliteit voor een eerste versie (Minimum Viable Product) van het platform. Tijdens de brainstorm-sessie kwamen we op de naam ‘Eventjes’, een combinatie van ‘event’ en de doelstelling dat het organiseren ‘zo geregeld’ moet zijn.

Naast de ontwikkeling van deze eerste versie van Eventjes.nl zijn wij ook verantwoordelijk voor het ontwerpen van de huisstijl en de gebruiksvriendelijke user interface.

Summit Events verwacht een flinke groei in aanbieders nu het platform online staat.

Eén platform

Het organiseren van een privé of zakelijk evenement resulteert al snel in een internetbrowser vol openstaande tabbladen. Voor alle onderdelen van een evenement heb je immers andere aanbieders.

Om de zoektocht te vereenvoudigen heeft Summit Events ‘Eventjes.nl’ bedacht. Eén platform waar je op basis van een kaart alle aanbieders snel en eenvoudig kan vinden, opslaan, delen en boeken. Of dit nu een accommodatie, vervoer, versiering, eten & drinken, een drukker of een DJ is.
© Digital Chefs  | 
Privacyverklaring  | 
Algemene voorwaarden