Charly Cares

Nooit meer oppas-stress

Resultaat

Een betrouwbare oppas is essentieel binnen ieder druk gezin. Scale up Charly Cares speelt in op de behoeften van drukke stadsouders en doorbreekt de traditionele oppasmarkt met het door Digital Chefs ontwikkelde online platform + app.

De werkwijze gedurende het project was zeer professioneel, waarbij de combinatie van kennis, ervaring en vakkundigheid duidelijk merkbaar was. Ze hebben keihard gewerkt om alles op tijd af te krijgen, de commitment van Digital Chefs valt dan ook zeer te prijzen.

- Charlotte van der Straten, Founder Charly Cares


Charly Cares heeft al opgepast op

>100.000 kids

Onze aanpak

Van MVP naar schaalbaar platform

Charly Cares is eind 2015 opgericht. Ze zijn, zoals vele startups beginnen, gestart met het neerzetten van een MVP (minimum viable product). Een goede aanpak om snel het platform in de markt te zetten, beginnende in Amsterdam.

En met succes. Al snel raakte de drukke stadsouders bekend met de innovatieve dienstverlening van Charly Cares. Waardoor het ‘luxe probleem’ ontstond dat de eerste versie van het platform het succes niet meer kon bijbenen. Iets waar de kennis en ervaring van Digital Chefs hen perfect bij kon ondersteunen.

In nauwe samenwerking met de oprichters hebben wij de verwachte groei van Charly Cares vertaald naar een schaalbaar platform en gebruiksvriendelijke app.

Gebruiksvriendelijk

Naast de keuze in een duurzame techniek is de gebruikerservaring het allerbelangrijkste. Dagelijks werken velen ouders, 'Oppas Angels' en de medewerkers van Charly Cares met het platform en de app. Een begrijpelijke gebruikers-interface dat direct de ‘oppas-stress’ wegneemt is noodzakelijk.
© Digital Chefs  | 
Privacyverklaring  | 
Algemene voorwaarden