Voices app

Dé app voor het vinden van professionele Voice-overs

HET CONCEPT

Een mobiele app om snel & eenvoudig professionele Voice-overs te vinden, selecteren en direct te benaderen.

STATISTIEKEN

± 4.500 downloads
Gemiddeld 18 keer per dag gebruikt ……………………………………………………

Met de gratis Voices-app kunnen reclame- en productiebureaus zelf zoeken naar de perfecte voice-over voor hun product. De gebruiker hoeft in eerste instantie maar 1 keuze te maken, ‘Zoek ik een mannen- of vrouwenstem’ en vanuit daar kan de zoektocht naar de juiste stem worden verfijnd.

Stemdemo’s die door voice-overs zelf naar bureaus gestuurd worden, worden vaak niet beluisterd of verdwijnen in overvolle mailboxen en dat terwijl de zoektocht naar de juiste stem vaak heel wat voeten in de aarde heeft. Zo kwamen wij op het idee om de Voices-app te ontwikkelen. De app is uitgewerkt tot een prototype en die is uitgebracht in de Apple app store. Vervolgens hebben we de stemmen van Nederland gevraagd feedback te geven op dit prototype en met die feedback hebben we daadwerkelijke app vormgegeven en gebouwd.

De app werkt heel makkelijk met een snelle zoekfunctie en inmiddels staan er al rond de 180 stemmen in app. Voices beschikt over een groot netwerk van professionele mannen- en vrouwenstemmen: van warm en betrouwbaar tot flitsend en commercieel of juist informatief en zakelijk: met de app is het vinden van de juiste stem super simpel. Alleen professionele, zorgvuldig geselecteerde voice-overs krijgen toegang tot de app.

Met deze app worden opdrachtgevers en voice-overs samengebracht. Stemmen krijgen een podium om te laten horen wat zij in huis hebben en bureaus kunnen snel en eenvoudig op zoek gaan naar de juiste stem.

De Voices app is een initiatief van onze Creative Director Remco van den Hout en De Hosting Firma.

Onze taken:

  • Advies en strategie
  • Concept
  • Huisstijl ontwerp
  • User Interface (UI) Design
  • User Experience (UX) Design
  • Development