Noba Vital Lipids

Touchscreen app

“De samenwerking verliep zeer goed, er werden heldere afspraken gemaakt. Digital Chefs heeft onze wensen goed vertaald in deze interactieve app.”

– Catharina Nieuwenhuizen, Nutritional and Technical Support Manager Noba Vital Lipids

Voor de beursstand van Noba Vital Lipids, hebben wij onze eerste applicatie voor een 75″ touchscreen mogen ontwerpen en ontwikkelen. Met behulp van deze app kon onze klant haar volledige producten-portfolio op een interactieve wijze aan geïnteresseerden presenteren. De sales-medewerkers van Noba Vital Lipids werden uitgerust met een handzaam exemplaar in de vorm van een iPad app.

Noba Vital Lipids is een toonaangevende Nederlandse producent en leverancier van energierijke vetproducten voor de diervoederindustrie in heel Europa. Op 15 t/m 18 november vond in Hannover de grootste internationale agrarische beurs plaats, Eurotier 2016. Een belangrijke beurs waar Noba Vital Lipids haar producten presenteert aan geïnteresseerde bezoekers.

Noba Vital Lipids heeft voorgaande jaren gemerkt dat het lastig is om alle geïnteresseerden te woord te staan. Dit omdat alle medewerkers al snel bezet zijn. Daarom zochten zij een innovatieve oplossing om bezoekers op hun stand te houden en te informeren alvorens zij het gesprek aangaan met een medewerker.

Zo zijn we tot het concept gekomen om de producten van Noba Vital Lipids via een digitale presentatie op een groot touchscreen beschikbaar te maken. Deze presentatie bestaat onder andere uit een interactieve producten-filter, waarbij je eenvoudig door de productgroepen navigeert.
Aangezien op de beurs de internetverbinding niet altijd even betrouwbaar is, hebben we zowel de touchscreen app als de iPad apps offline beschikbaar gemaakt. Via de iPad app kunnen de medewerkers van Noba Vital Lipids notities maken om later opvolging aan de gesprekken te geven.

Inmiddels heeft de beurs plaatsgevonden en is er zeer positief gereageerd op de interactieve presentatie. Er zijn een aantal mooie leads uit voort gekomen. Daarom heeft Noba Vital Lipids besloten om de iPad versie in te zetten als sales-kit voor hun sales-medewerkers.

In een redelijk kort tijdsbestek hebben we een prachtige interactieve presentatie neer kunnen zetten samen met Digital Chefs. De samenwerking verliep zeer goed, er werden heldere afspraken gemaakt. Digital Chefs heeft onze wensen goed vertaald in deze interactieve app.

– Catharina Nieuwenhuizen, Nutritional and Technical Support Manager Noba Vital Lipids

Onze taken:

  • Advies & strategie
  • Concept
  • User Interface (UI) Design
  • User Experience (UX) Design
  • Front-end development (AngularJS, jQuery, HTML, CSS)
  • App development