“Het voordeel van een kleine, professionele en enthousiaste organisatie is weer eens gebleken: korte lijnen, flexibele instelling en praktisch handelen”

– Bram Brinkman, Uitgever Stichting NLFiscaal

Fiscale uitgeverij Stichting NLFiscaal ontsluit fiscaal nieuws, achtergrond en verdieping op alle terreinen voor de high-end fiscalist. Voor NLFiscaal realiseerde Digital Chefs een verrijkte en gepersonaliseerde tablet app van het gelijknamige fiscale weekblad.

NLFiscaal is een per 1 maart 2016 opgerichte stichting ontstaan uit onvrede van fiscale partijen (advieskantoren, overheid, wetenschap) over de huidige aanbieders van fiscale content. Het betreft onvrede over kosten, transparantie, productontwikkeling, moeizame communicatie etc. Het idee dat commerciële uitgevers veel geld verdienen aan het verstrekken van fiscale informatie die grotendeels vrij beschikbaar is en vervolgens door de markt wordt ‘verrijkt’ past niet meer in de huidige tijd van open data.

Een van de doelen van NLFiscaal is het reduceren van de print-uitgaven om zo een nog meer aantrekkelijk tarief te hanteren voor haar abonnees. Voor dit doel hebben zij Digital Chefs gevraagd een moderne, interactieve en gepersonaliseerde tablet app te ontwikkelen van het fiscale weekblad en dat is gelukt.

Met behulp van de NLFiscaal tablet app hebben de gebruikers toegang tot alle edities en specials van NLFiscaal, maar dat is niet alles. Zij hebben ook beschikking over het laatste fiscale nieuws, kunnen zoeken in een database met ruim 20 jaar historie en hebben de mogelijkheid om de app te personaliseren op een vakgebied naar keuze.

De samenwerking met Digital Chefs is ons uitstekend bevallen. Het voordeel van een kleine, professionele en enthousiaste organisatie is weer eens gebleken: korte lijnen, flexibele instelling en praktisch handelen. Het resultaat is een app waarmee NLFiscaal zeer tevreden is.

– Bram Brinkman, Uitgever Stichting NLFiscaal

Onze taken:

  • Advies & strategie
  • Concept
  • User Interface (UI) Design
  • User Experience (UX) Design
  • App development (React Native, iOS & Android)