KLM Route 53

De route naar jouw talent!

DE UITDAGING

Ontwikkel een web-app die KLM medewerkers voorbereidt en enthousiasmeert voor een training met als onderwerp “Talent”.

KLM is altijd op zoek naar manieren om haar stewards en stewardessen (eenbanders) op te leiden en hen een stapje verder te helpen. Zo ook tijdens trainingsdagen waarbij het ‘ontdekken en benutten van persoonlijke talenten’ centraal stond. Voor deze trainingsdagen hebben wij samen met KLM Inflight Training & Development en Kessels & Smit ‘KLM Route 53 – De route naar jouw talent!’ ontwikkeld.

Met deze web-applicatie reizen de eenbanders de wereld over en krijgen per land stellingen gepresenteerd waarbij zij aan moeten geven in hoeverre dit bij hun past. Zodra de steward(ess) een land heeft afgerond, krijgt hij/zij een inspirerende video over het thema ‘Talent’ te zien. In totaal zijn er 10 landen te bezoeken. Wanneer alle landen bezocht zijn, ontvangt de deelnemer een boarding card met daarop een QR-code en de datum + locatie van hun trainingsdag. Op de trainingsdag zelf wordt de boarding-card gescand en ontvangt de deelnemer een paspoort met zijn/haar persoonlijke talenten die in de training verder besproken worden.

De gebruiker kan maar op één mogelijkheid alle landen afleggen, namelijk door voorgaand land eerst af te ronden en dit maakt de app heel toegankelijk. 97% van alle deelnemers heeft de app volledig afgerond.

Onze taken:

  • Advies en strategie
  • Concept
  • Animatie
  • User Interface (UI) Design
  • User Experience (UX) Design
  • Development