KLM Learning & Development

Do you care?

“De samenwerking verliep erg soepel. We werden goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.”

– Edwin Bleumink, Innovation Manager KLM Learning Technology

Eén app voor real-time updates én een uitgebreid naslagwerk tijdens het uitvoeren van je functie bij een calamiteit. De vrijwilligers van KLM’s vrijwilligersorganisatie Care hebben de Care Team app altijd bij de hand.

Op het moment dat er een luchtvaart gerelateerde calamiteit is komt KLM’s vrijwilligersorganisatie Care in actie. Aangesloten medewerkers van KLM zetten zich in om praktische hulp te bieden aan slachtoffers.

Ter ondersteuning van de rol die de vrijwilligers tijdens hun inzet toegekend krijgen heeft Digital Chefs in samenwerking met KLM Learning & Development het Care Team platform ontwikkeld. Bestaande uit een website, CMS en een iOS & Android app.

Met behulp van de Care Team app wordt de vrijwilliger real-time via push-notificaties op de hoogte gehouden van nieuws rond de calamiteit en is er voor elke toegekende rol een uitgebreid naslagwerk. Zo heeft de vrijwilliger altijd alle benodigde informatie op zak.

De samenwerking verliep erg soepel. We werden goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Uiteindelijk is het totale project binnen budget en tijd opgeleverd met dank aan Digital Chefs.

– Edwin Bleumink, Innovation Manager KLM Learning Technology

Onze taken:

  • Advies & strategie
  • User Interface (UI) Design
  • User Experience (UX) Design
  • Front-end development (AngularJS, jQuery, HTML, CSS)
  • iOS & Android app development (Ionic framework)
  • Back-end development (Laravel 5, MySQL)