Do-its app

Direct in contact met je Virtuele Assistent!

“Een opdracht verstrekken aan Digital Chefs betekent: ‘Sit back and enjoy the ride’!”

– Marianne Sturman, Eigenaresse van Moneypenny BV

Neem eenvoudig contact op met je Virtuele Assistent (VA) met de Moneypenny Do-its app, speciaal voor ondernemers. Maak snel to-do lijsten en delegeer taken aan je VA, zo houd jij tijd over voor het echte werk! Communiceren gaat met slechts 1 druk op de knop.

We hebben gekozen voor een hedendaags strak minimalistisch design, less is more. Door het strakke design werkt de interface zeer intuïtief. Als gebruiker zie je altijd waar je bent in het proces van het instellen van de app en navigeer je snel en eenvoudig tussen het profiel van de VA en de Do-its (to-do) lijst. Daarnaast hebben we zakelijke avatars (profiel illustraties) ontworpen zodat de ondernemer zijn/haar VA een gezicht kan geven.

Elke ondernemer met een VA kan gebruik maken van de app, of zij nou wel of geen VA hebben via Moneypenny. De app is gratis te downloaden in de App Store.

Mocht je geen VA hebben via Moneypenny, dan kun je gebruik maken van Penny, de VA van Moneypenny. De taken worden dan tegen een kleine vergoeding uitgevoerd.

Onze taken:

  • Advies en strategie
  • Concept
  • User Interface (UI) Design
  • User Experience (UX) Design
  • Development