Adobe CS6 magazine

Ontdek de nieuwste functionaliteit van Creative Suite 6

DE UITDAGING

Vertaal een papieren magazine naar een interactief digitaal magazine en haal het maximale uit Adobe DPS.

“Digital Chefs is zowel flexibel als professioneel – de samenwerking verliep erg soepel. Een groot plezier om mee samen te werken, ik beveel ze daarom van harte aan.”

– Bert Hagendoorn, Adobe Systems Benelux

Als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste features van Adobe Creative Suite 6? Dat kan met deze speciaal ontworpen iPad app. In samenwerking met Adobe Benelux en met de software van Adobe CS6 en Digital Publishing Suite is deze app tot stand gekomen. Het design is gebaseerd op het door Luis Mendo ontworpen print magazine. Hieraan zijn passende navigatie en interactieve elementen toegevoegd.

Door het gebruik van de app komt de lezer erachter wat de nieuwste features van Adobe CS6 zijn. Het ontdekken van die nieuwste features kan op twee manieren: gebruik je de landscape modus (horizontaal), dan worden de nieuwste features gepresenteerd op een interactieve wijze, ondersteund voor video’s. Maar gebruik je de iPad in portrait modus (verticaal), dan kun je achtergrondartikelen over die nieuwe features lezen.

Digital Chefs heeft, in opdracht van digitale opmaakstudio CSinteractive, tijdens dit project de productie begeleid en ondersteund bij het concept, design en realisatie.

Onze taken:

  • Advies en strategie
  • Concept
  • User Interface (UI) Design
  • User Experience (UX) Design
  • Animatie
  • Adobe DPS development