Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze kwartaal nieuwsbrief:
De wereld rond met Air France/KLM “Trip Around The World” app

Als onderdeel van de on-boarding van nieuwe medewerkers en uitzendkrachten gebruikt Air France/KLM en Transavia de Trip Around the World app. Met behulp van deze e-learning app maak je kennis met alle bestemmingen en leer je de bijbehorende airport/city codes.

Digital Chefs is gevraagd om de sterk verouderde app in een nieuw jasje te steken en uitdagender te maken.

Read More

Concept felicitatiefilmpje gaat viral (video)

Onze Creative Director Remco maakte tijdens zijn vakantie een grappig filmpje om zijn nichtje te feliciteren. In het filmpje verving hij de mond van zijn dochtertje van 4 maanden met zijn eigen mond. Dit filmpje werd opgemerkt door het magazine Ouders van Nu.

Speciaal voor Ouders van Nu maakte we 3 hilarische campagnefilmpjes in dezelfde ‘homevideo’-stijl. Deze filmpjes zijn een groot succes op de Facebook-pagina van Ouders van Nu.

Read More

App ondersteunt KLM’s personeel tijdens nieuwe service

Vanaf 1 juli biedt KLM met ‘Anytime For You’ de mogelijkheid aan World Business Class-passagiers om tijdens vluchten tussen Amsterdam en Johannesburg maaltijden naar wens te bestellen.

Speciaal voor deze nieuwe service hebben wij de gelijknamige iPad app ‘Anytime For You’ ontwikkeld. Deze unieke app, gebaseerd op de Performance Support methodiek, ondersteunt zowel de werkzaamheden aan boord als de mogelijkheid om het KLM-cabinepersoneel van aanvullende informatie en naslag te voorzien.

KLM Learning & Development en Digital Chefs ontwikkelen de app verder om straks meerdere vluchten te ondersteunen.

Read More

Noba Vital Lipids: van interactieve beurspresentatie naar sales app

Vorig jaar ontwikkelden wij voor de beursstand van Noba Vital Lipids een interactieve presentatie voor een 75″ touchscreen.

De beurspresentatie werd enorm goed ontvangen, daarom hebben we deze samen met onze klant doorontwikkeld tot een geavanceerde sales app. Het sales team beschikt met deze iPad app over de laatste testresultaten, productinformatie, presentaties en nog veel meer.

Read More

Digital Chefs ontsnappen uit de keuken

Vrijdag 9 juni zijn we met onze chefs een dag op stap geweest. We ontsnapten ruim binnen de tijd uit de de Escape Room ‘The Architect’ in de Beurs van Berlage, we ontdekten de verborgen plekjes in de Jordaan tijdens een GPS-speurtocht en we zijn verwend met speciaal biertjes bij Proeflokaal Arendsnest en Restaurant Poesiat & Kater. Kortom, een geslaagd eerste bedrijfsuitje!

Read More

(H)eerlijke app!

Eet minder vlees, eet goed en traceerbaar vlees! Digital Chefs staat voor 100% achter deze visie van Koopeenkoe.nl.

Daarom ontwikkelde wij samen met Koopeenkoe.nl de Koopeenkoe app. Met deze app krijgen klanten van Koopeenkoe.nl inzicht in hoeveel vlees er van hun gekochte koe nog in de vriezer ligt en wanneer het tijd is om een nieuw koe-pakket te kopen.

Names Koopeenkoe.nl mogen wij een korting weggeven van 10% op je bestelling! Gebruik hiervoor de code: DigitalChefs

Read More