Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze kwartaal nieuwsbrief:
(H)eerlijke app!

Eet minder vlees, eet goed en traceerbaar vlees! Digital Chefs staat voor 100% achter deze visie van Koopeenkoe.nl.

Daarom ontwikkelde wij samen met Koopeenkoe.nl de Koopeenkoe app. Met deze app krijgen klanten van Koopeenkoe.nl inzicht in hoeveel vlees er van hun gekochte koe nog in de vriezer ligt en wanneer het tijd is om een nieuw koe-pakket te kopen.

Names Koopeenkoe.nl mogen wij een korting weggeven van 10% op je bestelling! Gebruik hiervoor de code: DigitalChefs

Read More

NLFiscaal tablet app

Voor Stichting NLFiscaal realiseerde Digital Chefs een verrijkte en gepersonaliseerde tablet app van het gelijknamige fiscale weekblad.

De NLFiscaal tablet app geeft abonnees van NLFiscaal toegang tot alle edities en specials, maar dat is niet alles. Zij hebben ook beschikking over het laatste fiscale nieuws, kunnen zoeken in een database met ruim 20 jaar historie en hebben de mogelijkheid om de app te personaliseren op het vakgebied naar keuze.

Read More

Noba Vital Lipids Touchscreen app

Voor de beursstand van Noba Vital Lipids, hebben wij onze eerste applicatie voor een 75″ touchscreen mogen ontwerpen en ontwikkelen. Met behulp van deze app kon onze klant haar volledige producten-portfolio op een interactieve wijze aan geïnteresseerden presenteren. De sales-medewerkers van Noba Vital Lipids werden uitgerust met een handzaam exemplaar in de vorm van een iPad app.

Read More